U heeft de mogelijkheid om het laatste nieuws te lezen en een overzicht te krijgen van de laatste wijzigingen in het platform rechtstreeks vanuit WAVEDESK.

Om een overzicht te krijgen van het nieuws en de updates, klik op de snelkoppeling in de hoofdbalk van het platform.

snelkoppeling naar het laatste nieuws en updates in het platform

Dit toont het laatste nieuws en een geschiedenis van wijzigingen in de afgelopen maand in het centrale gedeelte van het venster.

venster met het laatste nieuws en updates

Het venster is verdeeld in 2 delen:

• Aan de linkerkant vindt u de meest recente artikelen over het platform
  • Aan de rechterkant vindt u een overzicht van de laatste wijzigingen

Onderaan het venster vind je een zwevende knop waarmee je de kennisbank kunt doorzoeken naar artikelen en aan de rechterkant vind je een zwevende knop om een chatsessie met de ondersteuningsafdeling te starten.