Het platform bevat ondersteuning voor verschillende thema's waaruit u kunt kiezen.

In dit artikel geven we een overzicht van de beschikbare thema's en de procedure om een thema te selecteren voor uw toekomstige sessies.

Op dit moment ondersteunen we 2 soorten thema's:

• Office-thema's
  • Material-thema's

Het standaardthema wanneer u het platform voor de eerste keer gebruikt, is het witte office-thema.

De hoofdbalk van het platform bevat een snelkoppeling voor de thema's.

snelkoppeling naar de thema's in het platform

Wanneer u op de snelkoppeling klikt, wordt een vervolgkeuzemenu weergegeven met de beschikbare thema's.

popup menu met de beschikbare thema's

Hier kunt u het thema selecteren dat u wilt gebruiken in uw toekomstige sessies.

Klik op het gewenste thema om het te activeren.

Om het thema te activeren, moet uw sessie opnieuw worden gestart. Daarom wordt uw sessie na het selecteren van een thema automatisch gesloten en wordt u naar de inlogpagina van het platform gebracht met het nieuwe thema actief.

U kunt nu inloggen en aan de slag gaan in het nieuwe thema.

Het platform houdt het laatste thema bij dat u hebt gebruikt wanneer u opnieuw verbinding maakt met het platform, zodat u het gewenste thema niet elke keer hoeft te activeren.