Standaard sturen we geen e-mails over wijzigingen die zijn aangebracht aan het platform.

De volledige geschiedenis van de veranderingen kan worden bekeken in de forums.

Voor WAVEDESK kunt u het forum Release notes raadplegen, hier vindt u een volledige geschiedenis van alle wijzigingen in het platform.

Voor maatwerk software is er altijd een speciaal privé forum waar de release notes worden gepubliceerd.

Notificaties ontvangen

Het is mogelijk om een melding te krijgen wanneer er nieuwe release notes beschikbaar zijn.

Selecteer hiervoor het juiste forum.

Aan de rechterkant van de naam vindt u de knop Volgen.

Wanneer u op de knop klikt, wordt de titel gewijzigd naar Volgend. U ontvangt nu een update per e-mail als er iets nieuws is geplaatst in dat specifiek forum.

Afbeelding die weergeeft hoe u een forum kan volgen

Als u op een bepaald moment de meldingen niet meer wilt ontvangen, klikt u op de knop Volgend.

De titel wordt gewijzigd in Volgen.

U ontvangt nu geen meldingen meer.

Bezoek het WAVEDESK Youtube-kanaal