Hieronder vindt u een overzicht van de structuur van het hoofdvenster in het platform.

Het bevat verschillende onderdelen die we hieronder in detail beschrijven.

Structuur hoofdvenster van het platform

Menu (1)

Boven in het venster vind je het menu.

Het menu geeft u toegang tot de verschillende modules die zijn geactiveerd in uw account. Elk menu vertegenwoordigt een module in het platform. Elk menu geeft u toegang tot de verschillende functionaliteiten die beschikbaar zijn in de specifieke module.

Hoofdbalk (2)

De hoofdbalk toont een aantal waarschuwingen en algemene snelkoppelingen.

Waarschuwingen worden weergegeven voor e-mails die moeten worden verwerkt, achterstallige taken en achterstallige telefoongesprekken.

Wanneer er geen waarschuwingen beschikbaar zijn, zal er een groene nummerindicatie met 0 zijn. Als er waarschuwingen beschikbaar zijn, wordt een rode nummeraanduiding weergegeven. U kan op elk van deze waarschuwingen klikken om de module te openen.

Naast de waarschuwingen vindt u verschillende snelkoppelingen:

• Nieuws en updates: dit zal het laatste nieuws en de laatste updates van het platform in een nieuw tabblad weergeven
  • Snelkoppeling kennisbank: als u op deze snelkoppeling klikt, komt u direct op de kennisbank terecht
  • Informatie: geeft het informatievenster van het platform weer met versie-informatie
  • Thema's: geeft een vervolgkeuzemenu weer waarin u het thema kunt selecteren dat u in het platform wilt gebruiken
  • Hulp op afstand: hiermee wordt de externe hulp op afstand client automatisch gedownload

Naast deze snelkoppelingen vindt u een avatar en de naam van uw profiel. Wanneer u op de avatar of op uw naam klikt, wordt uw persoonlijk profiel geopend.

De laatste snelkoppeling in de hoofdbalk is om uw sessie te sluiten.

Snelkoppelingen (3)

Aan de linkerkant van het venster vindt u verschillende snelkoppelingen.

Deze snelkoppelingen zijn altijd zichtbaar en zorgen ervoor dat u snel kunt navigeren naar veelgebruikte modules. Dit omvat home, bedrijven, contacten, agenda, archief en de instellingen.

De snelkoppelingen kunnen worden verborgen of weergegeven door op het WAVEDESK-pictogram in de hoofdbalk te klikken.

Zwevende snelkoppelingen (4)

De zwevende snelkoppelingen geven u toegang tot veelgebruikte functionaliteiten zoals het maken van een contactpersoon, het verzenden van een e-mail, ... Deze snelkoppelingen zijn altijd beschikbaar, zelfs wanneer een modaal venster wordt weergegeven.

Tabbladen (5)

In het centrale deel van het venster vindt u de tabbladen.

Hier worden de verschillende modules weergegeven. Elke module die u opent, zal worden weergegeven op een nieuw tabblad. Op deze manier kan u meerdere modules openlaten op afzonderlijke tabbladen. U kunt eenvoudig van het ene tabblad naar het andere navigeren door op de naam te klikken.

Wanneer een module niet meer nodig is, kunt u de module sluiten door op de knop sluiten te klikken die u rechts van de naam kan vinden die wordt weergegeven in de koptekst van het tabblad.