Alle modules in het platform bevatten verschillende rapporten.

Elke module gebruikt dezelfde methode om de rapporten te genereren, dus hier beschrijven we hoe u een voorbeeld van een rapport in alle modules van het platform kunt bekijken.

Het rapportvenster is verdeeld in 2 delen.

Aan de linkerkant vindt u de beschikbare rapporten voor de module waarin u momenteel werkt en aan de rechterkant kunt u het resultaat zien wanneer u het rapport heeft uitgevoerd.

Als u een rapport wilt vinden kan u gebruik maken van het zoekveld boven de lijst (1). Als u een zoekwaarde invoert, wordt de lijst automatisch gefilterd met de rapporten die de tekst bevatten die in het zoekveld is ingevoerd.

Selecteren van een rapport in de rapporteringsmodule

Als u een rapport wilt uitvoeren, selecteert u het gewenste rapport in de linker kolom en dubbelklikt u op de regel of klikt u op de run-knop (2) die u boven de lijst kunt vinden.

Als parameters nodig zijn, zoals een datumbereik, ... zal er automatisch een pop-up worden weergegeven waarin u de benodigde waarden voor de parameters kunt invoeren. Na het invoeren van de parameters wordt het rapport uitgevoerd en wordt het weergegeven aan de rechterkant van het venster.

Wanneer een rapport wordt weergegeven worden de exportfuncties beschikbaar. U kunt het rapport exporteren naar pdf-indeling en naar Excel-indeling met behulp van de knoppen die u boven het voorbeeld vindt.

Export knoppen rapportering