In dit artikel beschrijven we hoe u uw wachtwoord opnieuw kan instellen.

Als u uw wachtwoord bent vergeten, biedt het platform een manier om een nieuw wachtwoord te genereren.

Om een nieuw wachtwoord te genereren, vindt u een link op de inlogpagina van het platform 'Ik ben mijn wachtwoord vergeten'.

Wanneer u de link volgt, wordt de pagina voor het wachtwoord opnieuw in te stellen weergegeven.

Wachtwoord opnieuw instellen pagina

Op deze pagina moet je je account en je login invoeren, wat altijd je e-mailadres is.

Nadat u de informatie hebt ingevoerd, drukt u op de knop Aanvragen.

Als het account juist is en de e-mail bekend is binnen de account, wordt een e-mail verzonden met een code.

Het onderste deel van de pagina wordt beschikbaar waar u 3 parameters moet invoeren:

1. De ontvangen code
  2. Het nieuwe wachtwoord dat u wilt gebruiken
  3. Bevestiging van het nieuwe wachtwoord

Nadat u de vereiste parameters heeft ingegeven kan u op de knop aanpassen drukken.

Als de code correct is en de 2 wachtwoordvelden hetzelfde zijn, ontvangt u een melding dat u het nieuwe wachtwoord kunt gebruiken om in te loggen op het platform.

Het is belangrijk om de pagina voor het opnieuw instellen van uw wachtwoord niet te sluiten tussen het aanvragen van de code en het invoeren van de code.
Als u de pagina sluit, moet u een nieuwe code aanvragen.