logo COACHING module


Beheer effectief je planning, afspraken, sessies, … inclusief verslagen en foto’s.


Belangrijkste functionaliteiten

Eenvoudig ingeven van coaching-projecten

Maak op eenvoudige wijze nieuwe coaching-projecten aan, ook voor potentiële prospecten. U kan zelf de statussen bepalen die u wenst bij te houden voor de projecten.
Ter hoogte van de projecten heeft u de mogelijkheid om het verslag van het intakegesprek op te geven voor een complete historiek van het project.


Een onbeperkt aantal sessies per project

Per project beschikt u over een onbeperkt aantal sessies. Deze sessies kunnen aangemaakt worden bij creatie van het project of u kan gedurende het project uiteraard sessies toevoegen, wijzigen of verwijderen.
Optioneel kan het platform sessies opnieuw toevoegen aan de sessielijst wanneer een specifieke sessie niet is kunnen doorgaan.


Registreer het verslag & optioneel foto's van de sessie

Registreer alle details van de sessie. Hierbij beschikt u over de mogelijkheid om opmaak te gebruiken binnen het verslag. Koppel foto’s en eventuele bijlagen aan de sessie om uw dossier volledig te maken.
Daarnaast heeft u de mogelijkheid om bij het annuleren van een sessie de reden van de annulering te registreren.


Integratie agenda

Sessies die zijn ingepland komen automatisch in de agenda te staan zodat u steeds een correct beeld heeft over de planning van uw personeel.


Optimale communicatie via mail & sms

Automatiseer uw communicatie. Het platform bevat de mogelijkheid om op bepaalde punten gedurende het traject communicatie te versturen. Zo kan automatisch een mail worden gestuurd nadat het intakegesprek heeft plaatsgevonden.
U heeft ook de mogelijkheid om oefeningen te versturen naar de deelnemer en dit kan via mail en via sms.


Eenvoudige facturatie

Door de volledige integratie met de FINANCIAL-module binnen het platform beschikt u over de mogelijkheid om uw projecten te factureren, betalingen op te volgen en een volledig rappelbeheer.