logo FINANCIAL module

Alle nodige tools voor een volledige financiële opvolging van uw bedrijf en dit van offerte tot en met het rappelbeheer en koppeling met de boekhouding.


Belangrijkste functionaliteiten

Maak op eenvoudige wijze offertes en facturen op

Maak op eenvoudige wijze offertes en facturen aan. Hierbij kan u gebruik maken van het artikelbeheer om snel de gewenste artikelen toe te voegen.

De module heeft optioneel ondersteuning voor het verwerken van RAL-kleurencodes zodat deze steeds correct worden geïntegreerd.


Eenvoudig versturen

Vanuit het afdrukvoorbeeld van uw offerte of factuur heeft u de mogelijkheid om het document rechtstreeks door te sturen via mail met ondersteuning van mail templates. Dit is mogelijk door de krachtige geïntegreerde mail functionaliteiten binnen het platform.

Deze documenten kan u ook beschikbaar maken voor uw eindklant via het online portaal.


Een perfecte integratie met de andere modules

De offerte en facturatie module bevat een perfecte integratie met de andere modules binnen het platform.

Zo kan u vanuit een offerte na goedkeuring rechtstreeks een project aanmaken in de PROJECT-module en heeft u ter hoogte van uw klanten steeds een zicht op alle offertes en facturen die zijn opgemaakt.


Opvolging van betalingen

Werk op eenvoudige wijze de betalingen bij van uw facturen om steeds een correct zicht te hebben op de openstaande facturen en de achterstanden.


Uitgebreid rappelbeheer

U beschikt over een uitgebreid rappelbeheer waarbij u vanuit het overzicht van uw openstaande klanten rechtstreeks rappels kan versturen met 1 klik.

Het platform bevat ondersteuning voor individuele rappels maar ook voor samenvattende rappels die een sommatie bevatten van alle openstaande facturen.

Per graag van rappel voorzien we ook specifieke templates bij het mailen.


Online portaal

Mak alle documenten online beschikbaar voor uw klanten via het persoonlijke portaal.

Hier kan uw klant een volledige historiek raadplegen van alle documenten.

De look-and-feel van het portaal is volledig aan te passen aan uw huisstijl.