In dit artikel bespreken we hoe u kan inloggen op het WAVEDESK-platform.

Hoe kan u de login pagina bereiken

Om de login pagina van het platform te bereiken kan u gebruik maken van de snelkoppeling die u kan terugvinden op alle pagina's van de WAVEDESK-website of u kan direct naar de login pagina navigeren via de onderstaande link:

https://wavedesk.cloud/wavedesk

Lay-out van de login pagina

Loginpagina van het WAVEDESK-platform

De login pagina laat u toe om de volgende parameters op te geven (alle parameters zijn vereist):

Taal

Laat u toe om aan te geven in welke taal u het platform wenst te gebruiken binnen het platform. Bij het wijzigen van de taal zal de login pagina automatisch vertalen naar de gekozen taal.

Account

Account is de unieke accountnaam die u heeft ontvangen van WAVEDESK bij de installatie van uw omgeving.

Login

Login is uw unieke login binnen deze account. Het is het email adres dat werd gebruikt op het moment van de registratie.

Wachtwoord

Het wachtwoord voor uw login. Het wachtwoord krijgt u initieel automatisch bij de installatie van uw account. U kan uw wachtwoord steeds aanpassen binnen het beheer van uw persoonlijk profiel in het platform.

Onder de vereiste parameters kan u een link terugvinden die kan gebruikt worden wanneer u uw wachtwoord bent vergeten. Bij het selecteren van deze link zal u naar de pagina gebracht worden om uw wachtwoord opnieuw in te stellen.

Wanneer alle parameters zijn ingevuld kan u klikken op de login knop om toegang te krijgen tot het platform.

Het platform zal de nodige validatie uitvoeren en als er zich problemen voordoen zal u hier een melding van krijgen.

Als alles in orde is zal u automatisch naar de hoofdpagina van het platform worden gebracht.

Wanneer alle parameters correct zijn zal het platform automatisch een cookie aanmaken op uw computer met alle parameters met uitzondering van het opgegeven wachtwoord.

Wanneer u de volgende keer de login pagina bezoekt zal het platform automatisch deze gegevens invullen zodat u enkel uw wachtwoord opnieuw moet ingeven om toegang te krijgen tot het platform.