Alle modules in het platform die een adres bevatten beschikken over een integratie met Google Maps.

De integratie is aangegeven door de volgende afbeelding.

snelkoppeling Google Maps integratie

Om de Google Maps integratie te starten, selecteer het gewenste adres in de module waarin u aan het werken bent en selecteer de snelkoppeling.

Dit zal het Google Maps venster openen en het geselecteerde adres zal verschijnen in het adres veld (1).

Om het zoeken te starten, klik op de zoeken knop die u kan vinden naast het adres veld.

Google Maps pagina in het platform

Dit zal de locatie weergeven in het centrale gedeelte van de pagina als het adres kon worden gevonden door Google Maps.

Zodra de locatie is weergegeven heeft u de mogelijkheid om te navigeren of om Street View te gebruiken.

Google Street View pagina binnen het platform

Naast de integratie met Google Maps bevat het platform ook een integratie met Google Route. Voor meer informatie, raadpleeg het artikel specifiek over Google Route.